Naša misija

Misija kompanije SILNICA d.o.o. je uvijek i prije svega zadovoljan korisnik. Korisnik kojem garantujemo pouzdanu, stabilnu računarsku mrežu sa kompletnim paketom Yeastar IP My PBX telekomunikacijskih proizvoda.Kao i panasonic telekomunikacijske proizvode stare i nove generacije.Pružamo  sve konsultacije i van garantnog roka.

Naša vizija

Praćenjem tehnoloških inovacija putem kontinuirane obuke zaposlenih i preseljenjem u sopstveni poslovni prostor, SILNICA d.o.o. svoju viziju ostvaruje kroz obezbjeđenje uvoznog programa IP proizvoda.Takođe kreiranje i predstavljanje kompleksnih projekata u oblasti objedinjenih telekomunikacijskih tehnologija i softverskih rješenja za mala i srednja preduzeća.

Šta mi radimo?

-Implementacija računarskih mreža
-Instalacija telefonskih sistema
-Održavanje računarskih &
telefonskih sistema
-Prodaja analogne i digitalne telefonije

Naša historija

SILNICA d.o.o. postoji od 1992 godine.

Pored naše primarne uloge a to je prodaja, ugradnja i servis telekomunikacijske opreme.U djelatnost firme spada i izrada telefonskih i računarskih instalacija sa svom neophodnom pasivnom računarskom opremom,kao i telefonskom opremom.

SILNICA d.o.o. je postala i zastupnik za IP centrale MyPBX proizvođača “Yeastar”.Takodje smo postali i zastupnici “Yealink” IP telefonskih aparata najnovije generacije.

Uz našu pomoć možete nabaviti i implementirati skoro čitav proizvodni program Panasonic i Yeastar MyPBX iz oblasti telekomunikacija.Kao takodjer i opremu Digitus-Schrack-Legrand iz oblasti računarskih-LAN mreža .

Veliki broj objekata u funkciji, kao i čvrsta višegodišnja saradnja sa našim korisnicima najbolja su preporuka za kvalitet rada i kontinuitet u poslovanju.
Kao jedan od lidera na tržištu Kantona Sarajevo, svjesni smo potrebe stalnog razvoja tržišta kao i činjenice da je sam razvoj najveći garant stabilnosti.

Kod nas također možete naći velik izbor telefonskih uređaja i telefax uredjaja.Pored toga kod nas možete naći potrošni telefonski materijal kao što su različiti kablovi i mikrokonektori, te baterije za telefone, tonere, filmove za fax aparate i dr.

Ponosni partneri i zastupnici za

Da li su Vam potrebne naše usluge?
Ne oklijevajte i kontaktirajte nas,naš stručni tim je tu za Vas
Scroll to Top