Drustvo za inzinjering,trgovinu,odrzavanje i montazu komunikacijske opreme
Pocetna o nama usluge proizvodi kontaktZadnje dodato:


Mairdi slušalice sa mikrofonom MRD-308S


Yealink YHS32 slušalice


KX-T7705


KX-T7703

 


O nama

SILNICA d.o.o. postoji od 1992 godine.

Pored prodaje, ugradnje i servisa telekomunikacione opreme, u djelatnost firme spada i izrada telefonskih i računarskih instalacija sa svom neophodnom pasivnom računarskom opremom.


SILNICA d.o.o. je postala i zastupnik za IP centrale MyPBX proizvođača "Yeastar".


Uz našu pomoć možete nabaviti i implementirati skoro čitav proizvodni program Panasonic i MyPBX iz oblasti telekomunikacija ,te Digitus iz oblasti računarskih-LAN mreža .

Veliki broj objekata u funkciji, kao i čvrsta višegodišnja saradnja sa našim korisnicima najbolja su preporuka za kvalitet rada i kontinuitet u poslovanju.
Kao jedan od lidera na tržištu Kantona Sarajevo, svjesni smo potrebe stalnog razvoja tržišta kao i činjenice da je sam razvoj najveći garant stabilnosti.


Kod nas također možete naći velik izbor telefonskih uređaja kao i potrošnog telefonskog materijala Panasonic kao što su različiti kablovi i mikrokonektori, te baterije za telefone, tonere, filmove za fax aparate i dr.

Šta radimo:


- Implementacija računarskih mreža
- Instalacija telefonskih sistema
- Održavanje računarskih i telefonskih sistema

                                             


Me�i� Safet

Stručni saradnik i osnivač
Mešić Safet

NAŠA VIZIJA


Praćenjem tehnoloških inovacija putem kontinuirane obuke zaposlenih i preseljenjem u sopstveni poslovni prostor, SILNICA doo svoju viziju ostvaruje kroz obezbeđenje uvoznog programa IP proizvoda i kreiranje i predstavljanje kompleksnih projekata u oblasti objedinjenih telekomunikacionih tehnologija i softverskih rješenja za mala i srednja preduzeća.

MISIJA


Misija SILNICE doo je uvijek i prije svega zadovoljan korisnik, kojem garantujemo pouzdanu, stabilanu računarsku mrežu sa kompletnim paketom IP My PBX telekomunikacionih proizvoda, i sve konsultacije i van garantnog roka.
 
 
Copyright . Silnica.ba . All Rights Reserved.
Stats Admin Daljinski admin